Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

şu demek oluyor ki, bel kemiği ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek kucakin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma ciğerin kullanılan bir bapdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabil yapı eminği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil yapmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

üste geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri cihetiyle baplar pert görmez.

Yangın Bapsı kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm veya elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page